KOMPETENCA PROFESIONALE
Siguria juaj është e rëndësishme për ne

Të përkushtuar ndaj cilësisë premium dhe çmimeve konkurruese

Studiot e laserit dhe kozmetikës po lulëzojnë dhe tërheqin njerëz me çmime të ulëta dhe rreziku i trajtimit joprofesional rritet masivisht.
Në Lys by Royal Beauty, është thelbësore të mos bëni kompromise në siguri ose cilësi të lartë.
Kjo është arsyeja pse ne certifikojmë të gjithë specialistët tanë me trajnime dhe certifikime të brendshme.

Kompetenca profesionale

Të gjithë punonjësit e LYS by ROYAL BEAUTY përfundojnë trajnimin e mëtejshëm – me fokus në lazer – në shkollën Caroline Saint Pierre në Bazel, e cila njihet si nga zyrat kantonale ashtu edhe nga institucionet e sigurimeve shoqërore në Zvicër dhe Gjermani. Në bashkëpunim të ngushtë me

Zonja Caroline Pompas
Asistent i praktikës mjekësore (APM)
dhe estetiste

Për shkak të përvojës së saj shumëvjeçare në të gjitha fushat e mjekësisë, znj. Pompas ka parakushtet ideale për një trajnim të bazuar dhe të qëndrueshëm në kozmetikë dhe kozmetikë mjekësore.

www.caroline-kosmetik.ch

Siguria juaj është e rëndësishme për ne

Siguria juaj është prioriteti ynë.
ROYAL BEAUTY është gjithashtu anëtare e SGMK, Shoqëria Zvicerane për Kozmetikë Mjekësore. SGMK promovon kozmetikën mjekësore si një lidhje midis mjekësisë dhe kozmetikës.

www.sgmkverband.ch

Këshilltarët tanë mjekësorë

ROYAL BEAUTY punon së bashku me mjekë kompetentë të cilët janë gjithmonë në dispozicion për të këshilluar dhe janë të përfshirë në trajnime dhe aplikime profesionale.

Prof. Dr. med. F.S. Lehmann
Mjekësi e specializuar dhe pedagog në shkollën Caroline Saint Pierre, Bazel

Dr med. Mark Nussberger
Kirurg plastik në Bazel

Dr med. Milena Mitrakoviq
Estetikë dhe kozmetikë mjekësore, Bern