E ARDHMJA E BUKURISE ESHTE TANI

Të përkushtuar ndaj cilësisë premium dhe çmimeve konkurruese

Boshko Rakiq hyri në treg për të prishur status quo-në.
Brenda 10 viteve, industria e bukurisë është rritur masivisht – rritja dhe zhvillimi i shpejtë i teknologjive të reja në industrinë e bukurisë së kombinuar me entuziazmin në dukje të pafund të konsumatorëve për trajtime të reja ripërcakton mënyrën se si kompanitë lidhen dhe angazhohen me klientët e tyre.
Ndërsa industria e bukurisë vazhdon të evoluojë, po ashtu duhet të zhvillohen edhe kompanitë që dëshirojnë të shfrytëzojnë potencialin e plotë të teknologjisë.

Trajtimet e shtrenjta të bukurisë që mund të përballojnë vetëm të pasurit dhe të famshmit nuk janë më problem.
Bosko dhe ekipi i tij përpiqen të ndryshojnë në këtë epokë ndryshimesh të shpejta dhe mundësish.
Në Lys by Royal Beauty ne kemi zhvilluar teknologjinë më të mirë dhe me një çmim shumë konkurrues për këdo që kërkon trajtime për rritjen e të rinjve dhe që sfidojnë moshën.

Skuadra e Kualifikuar

HAPJE VJETOR

Bosko Rakic.