trajtimet tona

SHR

Heqja e përhershme e qimeve me teknologjinë Thorlys

LEXO MË SHUMË

Kriolipoliza

Procedura e reduktimit të yndyrës me temperaturë të ftohtë

LEXO MË SHUMË

FYTYRË CRYO

Reduktimi i yndyrës për fytyrën

LEXO MË SHUMË

Hydra Peeling

Program kundër plakjes

LEXO MË SHUMË

Peeling karboni

Pastrim dhe shtrëngim i poreve

LEXO MË SHUMË

Micro Needling

Terapi jo-kirurgjikale për rinovimin e lëkurës

LEXO MË SHUMË

Drenazhi mekanik limfatik

Nxit lëvizjen e lëngut limfatik

LEXO MË SHUMË

Kriosauna

Menaxhimi i dhimbjes dhe reduktimi i yndyrës

LEXO MË SHUMË

RF

Shtrëngimi i lëkurës dhe formimi i trupit

LEXO MË SHUMË

EM – MUSKUJ

Ndërtimi i muskujve

LEXO MË SHUMË

Lazeri 6D

Heqja e celulitit

LEXO MË SHUMË

Çmimet e paraqitura janë çmimet maksimale.
Çmimet mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes.
Ju lutemi kontaktoni vendndodhjen tuaj për informacione specifike të çmimeve.