LOKACIONET

SHQIPËRIA

ARMENI

AUSTRI

BOSNJE HERCEGOVINA

FRANCË

ITALI

GJERMANI

HUNGARIA

KOSOVË

LETONI

LIBANI

LUXEMBURG

Maqedonia

MONAKO

MAROKU

RUMANI

SERBISË

SLLOVENI

SPANJË

TURQIA

ZVICERË

USA

SHQIPËRIA

ROYAL BEAUTY TIRANA

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E shtunë 09.00 – 16.00h
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Rruga Engjell Meshi, Zona kadastrale 3866, shkalla 2, Ap.4
1052 Tirana, Yzberisht

ARMENI

VJEN SË SHPEJTI

AUSTRI

ROYAL BEAUTY WIEN

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte  09.00 – 18.00
E SHTUNË 08.00 – 17.00
E DIEL E MBYLLUR

 

ADRESË

Royal Beauty Wien
Möllwaldplatz 5/ Top 2
1040 Wien

NA KONTAKTONI

  • wien@royalbeauty.me
    +43 660 144 76 02

BOSNJE HERCEGOVINA

LYS Mostar

ORËT E HAPJES

E HËNË – E Premte ora 10:00 – 18:00
E SHTUNË ora 9:00 – 14:00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Vokića i Lorkovića 87
Mostar

NA KONTAKTONI

LYS Sarajevo

ORËT E HAPJES

E HËNË – E SHTUNË ora 10:00 – 20:00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Spasovdanska 20A
71123 ISTOČNO SARAJEVO

FRANCË

LYS MAYOTTE

ORËT E HAPJES

E HËNË-E SHTUNË  10.00 – 18.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

1 Cavani Sud,
97600 Mamou

LYS MARTINIQUE

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  12.00 – 20.00h
E shtunë 09.00 – 17.00h
E DIELË DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Espace Dillon 3000
Lotissement Dillon Stade
17 Rue E.Eucharis
97200 Fort-de-France

NA KONTAKTONI

GJERMANI

ROYAL BEAUTY Freiburg Stadt

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E shtunë 09.00 – 16.00h
E DIELË DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Raustrasse 6
79098 Freiburg i.B.

ROYAL BEAUTY Umkirch – Freiburg Land

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 18.00h
E DIELË DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Hugstetter Straße 4
79224 Umkirch

HUNGARIA

VJEN SË SHPEJTI

ITALI

VJEN SË SHPEJTI

KOSOVË

ROYAL BEAUTY Kline

ADRESË

Abedin Rexha
32000 Kline

ROYAL BEAUTY Pristine

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë  09.00 – 19.00h
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Rr. Ali Vitia
10020 Rr. Ali Vitia

LETONI

VJEN SË SHPEJTI

LIBANI

VJEN SË SHPEJTI

LUXEMBURG

ROYAL BEAUTY Luxembourg

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë 09.00 – 20.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

4 place de Strasbourg
2562 Luxembourg

MAQEDONI

ROYAL BEAUTY Kichevo

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë 10.00 – 18.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Vele Zmejkoski 11
6250 Kichevo

LYS Skopje

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë  10.00 – 19.00h
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Kosturski Heroi 75
1000 Skopje

LYS BITOLA

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë  10.00 – 20.00h
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Deveani 16
7000 Bitola

MONAKO

VJEN SË SHPEJTI

MAROKU

ROYAL BEAUTY CASABLANCA

ORËT E HAPJES

E HËNË – E DIEL 9:00 – 19:00

ADRESË

237 Boulevard Zerktouni,
Résidence Alkhair 2eme étage bureau numéro 14
20250, Casablanca

NA KONTAKTONI

RUMANI

LYS BUCURESTI

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte ora 09:00 – 20:00
E shtune ora 09:00 – 18:00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Strada Zagazului 21-25,
corp C – Parter, Sector 1,
014261 Bucuresti

NA KONTAKTONI

  • +40 771 065 371

SERBISË

ROYAL BEAUTY Novi Sad

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte  08.30 – 20.00h
E shtune ora 10.00 – 17.00
E DIEL E MBYLLUR

 

ADRESË

Trg Galerije 3
2100 Novi Sad

ROYAL BEAUTY Kragujevac

ORËT E HAPJES
E MARTE-E shtunë ora 10.00 – 18.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Kragujevačkog oktobra 145,
550601 Kragujevac

NA KONTAKTONI

LYS MITROVICA

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte 08.00 – 20.00
E SHTUNË 10.00 – 17.00
TË MBYLLUR TË DIELËN

ADRESË

Kuzminska 15a
22000 Sr.Mitrovica

SLLOVENI

LYS LJUBLJANA
ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte 09.00 – 20.00
E SHTUNË 09.00 – 18.00
TË MBYLLUR TË DIELËN

ADRESË

Rakuševa ulica 22,
1000 Ljubljana

SPANJË

LYS MADRID

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte ora 11.00 – 20.00
E SHTUNË, E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

C. de Velázquez,
117 1a Planta, 28001 Madrid

ZVICERË

ROYAL BEAUTY Aarau

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 17.00h
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

 

ADRESË

ROYAL BEAUTY Aarau
Obere Vorstadt 26
5000 Aarau

ROYAL BEAUTY Baden

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 20.00h
E SHTUNË 08.00 – 17.00h
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Rütistrasse 1a
5400 Baden

NA KONTAKTONI

ROYAL BEAUTY Basel

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  08.00 – 18.00h
E SHTUNË 08.00 – 17.00h
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

 

ADRESË

Basler Messeturm
Messeplatz 12, kati 29
4058 Basel

ROYAL BEAUTY Chiasso

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte 10.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 16.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Via Alessandro Volta 1
6830 Chiasso

ROYAL BEAUTY Chur

ORËT E HAPJES

E MARTE-E shtunë  09.00 – 18.00h
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

 

ADRESË

Kasernenstrasse 95 – Kornquader Center
7000 Chur

ROYAL BEAUTY Dietikon

ORËT E HAPJES

E HËNË-E shtunë 08.00 – 20.00h
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Überlandstrasse 14
8953 Dietikon

ROYAL BEAUTY Emmenbrücke

ORËT E HAPJES

E HËNË 09.00 – 19.00
E MËrkure-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 9.00 – 16.00
TE DIEL DHE TE MARTE TE MBYLLUR

ADRESË

Gerliswilstrasse 98
6020 Emmenbrücke

 

ROYAL BEAUTY Frauenfeld

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E shtunë ora 9.00-17.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Erchingerstrasse 10 A
8500 Frauenfeld

ROYAL BEAUTY FRIBOURG

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte 09.00 – 13.00, 14.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 12.00, 13.00 – 17.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Rue de l’Abbé-Bovet 7
1700 Fribourg

ROYAL BEAUTY GENEVA

ORËT E HAPJES

E martë-e mërkurë-e premte 10.00 – 19.00
E ENJTE ora 10.00 – 20.00
E shtunë ora 10.00 – 18.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

 

ADRESË

Rue du Diorama 14
1204 Genf

ROYAL BEAUTY Goldau

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 16.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Parkstrasse 25
6410 Goldau

ROYAL BEAUTY HORGEN

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 18.00
E DIELË DHE E HËNË TË MBYLLUR

 

ADRESË

Dorfplatz 3
8810 Horgen

 

ROYAL BEAUTY KLOTEN

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte 09.00 – 20.00h
E SHTUNË 08.00 – 20.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Schaffhauserstrasse 161
8302 Kloten

ROYAL BEAUTY KIRCHBERG

ORËT E HAPJES

E MARTE – E Premte 9.00 – 19.00
E SHTUNË 08:00 – 16:00
TË MBYLLUR TË DIELË DHE TË HËNË

ADRESË

Hauptstrasse 12
3442 Kirchberg

NA KONTAKTONI

kirchberg@royalbeauty.me
+41 79 699 33 18

ROYAL BEAUTY LUZERN

ORËT E HAPJES

E HËNË 9:00 – 19:00
E MËRKUR – E PREMTE 9:00 – 19:00
E shtunë ora 9:00 – 16:00
E MARTE, E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Hirschengraben 33
6003 Luzern

NA KONTAKTONI

ROYAL BEAUTY NEUCHATEL

ORËT E HAPJES

E MARTE – E Premte ora 9:00 – 19:00
E SHTUNË – 9:00 – 17:00
E DIEL, E HËNË E MBYLLUR

ADRESË

Avenue des Champs-Montants 14b
2074 Marin-Epagnier

NA KONTAKTONI

ROYAL BEAUTY OLTEN

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 20.00h
E SHTUNË 08.00 – 16.00
E HËNË DHE E DIEL TË MBYLLUR

ADRESË

Kirchgasse 9

4600 Olten

NA KONTAKTONI

ROYAL BEAUTY RÜTI

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 17.00h
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Werkstrasse 43a
8630 Rüti

ROYAL BEAUTY ST. GALLEN

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 09.00 – 16.00
E DIEL E MBYLLUR

ADRESË

Scheibenackerstr.7
9000 St.Gallen

ROYAL BEAUTY SOLOTHURN

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 16.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR

ADRESË

Wengistrasse 29
4500 Solothurn

ROYAL BEAUTY Stans

ORËT E HAPJES

E HËNË 09.00 – 19.00
E MËrkure-E Premte 09.00 – 19.00h
E SHTUNË 9.00 – 16.00
TE DIEL DHE TE MARTE TE MBYLLUR 

ADRESË

Hansmatt 11
6370 Stans

ROYAL BEAUTY SURSEE

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte 08.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 15.00h
TE DIEL DHE TE MARTE TE MBYLLUR

ADRESË

Bahnhofstrasse 20
6210 Sursee

 

ROYAL BEAUTY THUN

ORËT E HAPJES

E MARTE-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 16.00
E DIEL DHE E HËNË TË MBYLLUR 

ADRESË

Bälliz 16
3600 Thun

ROYAL BEAUTY USTER

ORËT E HAPJES

E HËNË-E PREMTE 9:00-19:00
TË SHTUNËN 9:00-17:00
E DIELA E MBYLLUR

ADRESË

Aathalstrasse 60
8610 Uster

ROYAL BEAUTY Winterthur

ORËT E HAPJES

E hënë-e martë-e premte  09.00 – 19.00
E ENJTE 09.00 – 20.00h
E SHTUNË 08.00 – 18.00
TE DIEL DHE TE MERKE TE MBYLLUR

ADRESË

Untertor 39
8400 Winterthur 

ROYAL BEAUTY ZUG

ORËT E HAPJES

E HËNË-E Premte  09.00 – 19.00h
E SHTUNË 08.00 – 16.00
E DIEL E MBYLLUR

 

ADRESË

Luzernerstrasse 11
6330 Cham

TURQIA

ROYAL BEAUTY ISTANBUL

ORËT E HAPJES

E MARTE – E DIEL 10:00 – 19:00
TË MBYLLUR TË HËNAVE

ADRESË

Basak mahallesi Yesilvadi
34480 Başakşehir

NA KONTAKTONI

USA

VJEN SË SHPEJTI