Од Royal Beauty Switzerland

ЛОКАЦИИ

УБАВИНА КОЈА МОЖЕ ДА СИ СЕ СВОИ

Достапен луксуз со најсовремена технологија

Основана во 2008 година, Royal Beauty е врвен избор за луксузни медицинско-козметички третмани.
Ние нудиме широк спектар на неинвазивни третмани во удобно и пријателско опкружување по фер цена.
Нашиот тим се истакна преку извонредната грижа на нашите медицински козметолози и лекари. Вашето патување со нас започнува со консултации еден на еден за да одговори на вашите индивидуални потреби.
Со повеќе од 10 години искуство во медицинската козметологија и користење на саморазвиена високотехнолошка и иновативна опрема, ние дефинитивно ќе ги надминеме вашите очекувања.

ЛОКАЦИИ

АЛБАНИЈА

АРМЕНИЈА

АВСТРИЈА

БОСНА ХЕРЦЕГОВИНА

ГЕРМАНИЈА

ИТАЛИЈА

КОСОВО

ЛАТВИЈА

ЛИБАН

ЛУКСЕМБУРГ

Македонија

МОНАКО

МАРОКО

РУМАНИЈА

САД

СЛОВЕНИЈА

СРБИЈА

ТУРЦИЈА

УНГАРИЈА

ФРАНЦИЈА

ХРВАТСКА

ШВАЈЦАРИЈА

ШПАНИЈА

НАЈПОСЕТУВАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ КОЗМЕТИЧКИ СТУДИЈА ВО СВЕТОТ

НАШИТЕ ТРЕТМАНИ

СВЕДОШТАЊА

Што велат луѓето за нас

Тимот на Royal Beauty е многу сочувствителен, подготвен, внимателен и љубезен. Веќе направив 6 третмани, и веќе сум презадоволна од резултатите. Чистотата е многу добра во Royal Beauty, сè е секогаш чисто и секогаш мириса на свежо. Донесов и нови клиенти и секогаш ќе ја препорачувам Royal Beauty.

Adelina, Royal Beauty Dietikon

Партнери

Станете партнер

највисоко ниво

Професионална компетентност

Швајцарско производство

Ние произведуваме 100% во Швајцарија