Nga Royal Beauty Switzerland

LOKACIONET

BUKURIA QË MUND TË PËRBALLONI

Luks kryesor i përballueshëm

E themeluar në vitin 2008, Royal Beauty është zgjedhja kryesore për trajtimet luksoze mjekësore-kozmetike.
Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh jo-invazive në një mjedis të rehatshëm dhe miqësor me një çmim të drejtë.
Ekipi ynë është dalluar përmes kujdesit të jashtëzakonshëm të kozmetologëve dhe mjekëve tanë mjekësorë. Udhëtimi juaj me ne fillon me një konsultim një për një për të adresuar nevojat tuaja individuale.
Me më shumë se 10 vjet përvojë në kozmetologji mjekësore dhe duke përdorur pajisje të teknologjisë së lartë dhe inovative të zhvilluara vetë, ne patjetër do t’i tejkalojmë pritjet tuaja.

LOKACIONET

SHQIPËRIA

ARMENI

AUSTRI

BOSNJE HERCEGOVINA

KROACI

FRANCË

ITALI

GJERMANI

HUNGARIA

KOSOVË

LETONI

LIBANI

LUXEMBURG

Maqedonia

MONAKO

MAROKU

RUMANI

SERBISË

SLLOVENI

SPANJË

TURQIA

ZVICERË

USA

STUDIO KOZMETIKE MJEKËSORE MË TË VIZITUARA NË BOTË

TRAJTIMET TONA

DËSHMITJE

Çfarë thonë njerëzit për ne

Ekipi i Royal Beauty është shumë simpatik, i vendosur, i vëmendshëm dhe i sjellshëm. Unë kam bërë tashmë 6 trajtime, dhe tashmë jam shumë i kënaqur me rezultatet. Pastërtia është shumë e mirë në Royal Beauty, gjithçka është gjithmonë e pastër dhe gjithmonë ka erë të freskët. Kam sjellë edhe klientë të rinj dhe gjithmonë do të rekomandoj Royal Beauty.

Adelina, Royal Beauty Dietikon

Partnerët

Bëhuni një partner

niveli më i lartë

Kompetenca profesionale

Prodhuar nga Zvicra

Prodhojmë 100% në Zvicër